Poišči cvet, ki polepša tvoj svet – natečaj

Prijave na natečaj so zaključene. 29. 4. začnemoz glasovanjem. Deli, lajkaj! 😉

Registriraj se in naloži fotografije!

Tukaj lahko naložite med 1-3 fotografije, posnete na vrtu, sadovnjaku ali kjerkoli kar asociirana na lastno pridelavo hrane. Vsako fotografijo poimenuje z umetniškim naslovom, saj bo le naslov tisti, ki bo viden vsem v času glasovanja. Podatek o tem, kateri »šoli« pripada fotografija/posnetek, v času glasovanja ne bo viden. Primer za naslov fotografije: Solatni mozaik / Paradižnik v objemu bazilike / Jutro na vrtu …

Fotografije morajo biti posnete z digitalnim fotoaparatom ali mobilnim telefonom v čim višji resoluciji. Sistem bo omogočil nalaganje le tistih fotografij, ki bodo v naslednjih tehničnih okvirih:

velikost daljše stranice naj bo med (minimalno) 1000 pixelov in (maksimalno) 2500 pixelov. Velikost datoteke ne sme presegati 2MB. Datoteka naj bo shranjena v RGB barvnem prostoru (na telefonih in digitalnih fotoaparatih je to avtomatsko), fotografija mora biti dovolj izostrena. Fotografije, ki ni dovolj jasna, ali pa da iz fotografije ni razvidnega jasnega subjekta, ne bomo odobrili.

Vsako prijavljeno fotografijo morajo mentorji hraniti v originalu, ki mora biti v minimalni velikosti 6 mega pixlov, da jo bomo v primeru, če bo med 3 z največ glasovi sprintali v velikosti 50 x 50 cm.

Registracija novih uporabnikov, prijava, nastavitve

error: Vsebina je zaščitena!!